Informacioni test cijelog organizma

Informacioni test cijelog organizma

Energija nije samo “mogucnost pokretanja rada” kao sto su nas ucili, generalno je vise mogucnost za pokretanje promjene. Sa te tacke gledista informacija je forma energije i kao sto svi znamo  jedna je od najjacih primarnih formi.

Ako imate neki problem ali jos niste uspijeli pronaci stvarni uzrok onda je Inergetix CoRe sistem vjerovatno ono sto vam treba. Welnes Centar Bio Alternativa za analiziranje i balansiranje koristi Inergetix CoRe sistem koji pripada energetsko/informativnim/bioresonantnim sistemima

Inergetix CoRe kombinuje analiziranje i balansiranje na oba nivoa- informativnom i energetskom, sto pojednostavljuje i ubrzava pronalazenje sustinskog problema klijenta. Ovaj sistem nam omogucava da na holisticki nacin promatramo osobu kao cijelinu te je na  taj nacin isto i tretiramo ,ne odvajajuci emocionalno mentalno stanje od fizickog stanja.

Sistem koji mi koristimo, Inergetix CoRe ,je potpuno nova tehnologija koja nam omogucava skeniranje energetskog i informacionog polja te pronalazenje neravnoteza i vracanje u prirodno stanje. Dakle identificira fizicke i / ili emocionalne promjene koje uzrokuju klijentove probleme  i daje nam soluciju za razrjesavanje istih . Osim sto nam ukazuje na korijenski poremecaj koji uzrokuje problem system nam ukazuje na prioritet od kojeg trebamo krenuti sa balansiranjem i razrjesivanjem problema.Vremensko trajanje razrijesavanja problema je individualno.

U mogucnosti smo da prodjemo kroz razne module pri informacionom testiranju, ishrane, homeopatije, ljekovitog bilja,alergija,patogenih(parazita,virusa,bakterija i gljivica)emocionalnih stanja,afirmacija,suplemenata,indikatora rizika,organa,patologija, rada cakri, kristaloterapije, akupunkturnih tacaka itd. Sve ovo zajedno ce nam pomoci kako na najbolji nacin pristupimo balansiranju klijenta.